дамски услуги


Вярваме, че най-доброто, което може да Ви предложим е времето да опознаете себе си в приятен диалог с нашите фризьори и да Ви помогнем да преоткриете красотата, която да Ви позволи да се пуснете на свобода.

И когато говорим за свобода решихме, че трябва да бъдем честни докрай и да ви дадем и свободата да избирате продуктите, които най- добре отговарят на светоусещането Ви . Имате избор от продуктите на Kevin Murphy, италианската марка Davines и натуралните продукти на Dottera. Повече информация за тях може да намерите тук.


 

2.jpg

2ри етаж


Women: Essential

„Oпознаваш себе си, харесваш себе си и се пускаш на свобода“ Създава хармонична естествената линия, която е съобразена с типа на косата и позволява лесна ежедневна поддръжка, като същевременно подчертава излъчването и индивидуалния Ви характер.

Криейтив директор, Йордан Александров — 70.00 лв
Водещ фризьор Теодор Мархолев — 60.00 лв


Women: New Vision

Когато търсеният от Вас ефект не  може да бъде постигнат без стилизиращи продукти и топли инструменти, искате да “подредите“ естествено разсеяният вид на косата си или да добавите малко разнообразие или акцент/структура към ежедневния си стил.

Заедно ще превърнем Вашите желания в завършена визия, която започва с оформяне/ промяна на линията на косата, правилният избор на стилизиращи продукти и топли инструменти, и финиш, който да осигури по-дълготрайно запазване на формата на косата.    

Криейтив директор, Йордан Александров — 90.00 лв
Водещ фризьор Теодор Мархолев — 70.00 лв


Women: Сешоар

Сешоарът и задължителният финиш са един допълнителен детайл, който придава завършен и подреден вид на косата Ви. За да осигурим по дълготраен ефект и максимална грижа за здравият вид на косата Ви, както и предпазване от увреждане избрахме високият клас продукти на Kevin Murphy.

къса косa: 40 мин

Криейтив директор — 50.00 лв
Водещ фризьор — 40.00 лв


средно дълга коса: 60 мин

Криейтив директор — 60.00 лв
Водещ фризьор — 50.00 лв

дълга коса: 1 ч 10 мин

Криейтив директор — 70.00 лв
Водещ фризьор — 60.00 лв


Предварителна консултация за прическа

Предварителен разговор, на който определяме типа, повода, точното времетраене и крайната цена на услугата.

Криейтив директор, Йордан Александров — започва от 25.00 лв

Прически

duration: varies depending on style

Криейтив директор, Йордан Александров — започва от 120.00 лв

Водещ фризьор — започва от 50.00 лв
1 ч 20 мин


Balkan Barber Hot Towel

Към всяка от услугите предлагани в салона може да заявите и ароматна терапия с кърпите на Balkan Barber по Ваш избор. Салонът предлага богата селекция от висококачествени, сертифицирани етерични масла на марката Dottera, които в комбинация с отпускащата топла кърпа могат да Ви помогнат да промените изхода дори от най-дългия и изтощителен ден.

*ВАЖНО: За дамите, които използват естетична козметика, моля вземете под внимание факта, че топлите кърпи се поставят на лицето и след процедурата може да Ви се наложи да подновите грима си (за ваше удобство в салона винаги има мицеларна вода и тампони за грим).

продължителност 30 мин. — 50.00 лв


 


Screen Shot 2019-11-19 at 1.10.22 AM.png

пр(ə)дписания.

Йордан Александров ще изработи индивидуална рецепта съчетаваща перфектната комбинация от продукти за грижа и стилизиране, с която да постигнете мечтаната от вас коса. След детайлната консултация, ще имате възможност да изпробвате вашите продукти в действие, докато се наслаждавате на нашият подарък – измиване и стилизиране, а ако желаете и чаша вино или напитка от нашият мини бар по ваш избор .

• Анализ на скалпа и косата & персоналиизиран подбор на продукти
• Измиване & сешор
• Напитка по ваш вкус

Запази сега ⟶

 

ЗАписване на часове


Може да си запишете час по телефона:
+359 (0)877 456 660  или