Мъже (0)

 

CAN_6908_FINAL_HD.jpg


Men’s Club: Balkan Barber House special (80мин.) / 100.00 bgn

Моят избор за това, какви грижи и време трябва да отделя един мъж за себе си, за да се чувства и изглежда добре. Самият аз съм работохолик и си съставих тази задължителна програма с цел да запазя равновесие. Освен самите процедури, които включват подстригване, оформяне на брада, терапия за лице и скалп другото ценно нещо е времето отделено за себе си – това разтоварва. Когато сте в салона удоволствието е взаимно – Вие може да се насладите и на качественото питие, и на приятната компания и пълната професионална грижа коса, скалп, кожа и брада, а аз от своя страна на по-пълноценното време прекарано с Вас. Без излишно бързане.


Men’s Club: Подстригване Balkan Barber (40мин.) / 60.00 bgn

Добра напитка, голям избор от грамофонни плочи и наваксване с интересните теми и новини. Обичайното подстригване или нещо ново поднесено с класически ножици и бръснач.


Men’s Club: Цялостна грижа (60мин.) / 80.00 bgn

Сядате на стола с избраното от Вас питие и в следващите час и половина ние ще се погрижим за всичко – настроение, коса, кожа, брада и видът готов за срещи.


Men’s Club: Бръснене (40мин.) / 60.00 bgn

Всеки мъж трябва да пробва поне веднъж в живота си класическо бръснене. То включва : конслутация с питие, избор между най-старите и нови продукти за бръснене, кърпите на Балкан Барбър, чисто ново японско острие и, разбира се, внимание. За тези от вас, които имат повече опит, можем да допълним единствено, че ножчетата и бръсначите, които ползваме са висок клас японска хирургическа стомана – другото се подразбира.


Men’s Club: Брада (40мин.) / 50.00 bgn

Задължителните топли кърпи на Balkan Barber, бавно и успокояващо щракане на класически ножици и класически бръснач плюс подхранване и стилизиране. Ако сте нов в изкуството на поддържане и отглеждане на брада на Ваше разположение сме за съвет, козметика и аксесоари за домашна грижа. Брадата е цяло хоби и изкуство.


Жени (+1)

Вярваме, че най-доброто, което може да Ви предложим е времето да опознаете себе си в приятен диалог с нашите фризьори и да Ви помогнем да преоткриете красотата, която да Ви позволи да се пуснете на свобода.

Чай, чаша specialty кафе, една добра книга докато чакате и уюта на всекидневната- това е усещането, което търсихме, когато проектирахме вторият етаж специално за дамите. И когато говорим за свобода решихме, че трябва да бъдем честни докрай и да ви дадем и свободата да избирате продуктите, които най- добре отговарят на светоусещането Ви . Имате избор от продуктите на Kevin Murphy, италианската марка Davines и натуралните продукти на Dottera. Повече информация за тях може да намерите тук.

L1050400_HD_retouched.jpg


Women: Essential (60мин.) / 80.00 bgn

„Oпознаваш себе си, харесваш себе си и се пускаш на свобода“ Създава хармонична естествената линия, която е съобразена с типа на косата и позволява лесна ежедневна поддръжка, като същевременно подчертава излъчването и индивидуалния Ви характер.


Women: New Vision (90мин.) / 110.00 bgn

Заедно ще превърнем Вашите желания в завършена визия, която започва с оформяне/ промяна на линията на косата, правилният избор на стилизиращи продукти и топли инструменти, и финиш, който да осигури по-дълготрайно запазване на формата на косата.    


Women: Консултация за цвят (боядисване) / 30.00 bgn

Цвета допълва, балансира или напълно променя вашата визия и то дългосрочно, затова ние никога не подхождаме лекомислено към тази процедура преди да имаме пълно разбиране и съгласие относно желаният от вас цвят и краен резултат/ефект. Часове за боядисване се записват само след премината кратка консултация.


Women: Сешоар

Сешоарът и задължителният финиш са един допълнителен детайл, който придава завършен и подреден вид на косата Ви. За да осигурим по дълготраен ефект и максимална грижа за здравият вид на косата Ви, както и предпазване от увреждане избрахме високият клас продукти на Kevin Murphy.

къса косa: 60.00 bgn
дълга коса: 70.00 bgn


Women: Предварителна консултация за прическа*
*Предварителен разговор, на който определяме типа, повода, точното времетраене и крайната цена на услугата.


Зона за активна почивка (-1)

Към всяка от услугите предлагани в салона може да добавите и някое от нашите допълнителни екстри – балансиращ масаж на глава и рамене, дълбоко почистване на скалпа или масаж с тонизираща терапия за лице и ароматна терапия с кърпите на Balkan Barber по Ваш избор. Салонът предлага богата селекция от висококачествени, сертифицирани етерични масла на марката Dottera, които в комбинация с отпускащата топла кърпа могат да Ви помогнат да промените изхода дори най-дългия и изтощителен ден. Преоткрийте сетивата си с етеричните масла на Dottera. Кърпите на Балкан Барбър ще тонизират кожата, а масажите на глава и лице ще премахнат стреса.

ВАЖНО: За дамите, които използват естетична козметика, моля вземете под внимание факта, че топлите кърпи се поставят на лицето и след процедурата може да Ви се наложи да подновите грима си. (за ваше удобство в салона винаги има мицеларна вода и тампони за грим)