Balkan barber е


eдин малък/кокетен акселератор на ентусиазъм, вдъхновение, идеи, концепции и стилове.  Разнообразно и контрастно като самия Йордан салон БАЛКАН БАРБЪР е малкото централно кюше, където винаги може да се отбиете и да се насладите на чаша specialty кафе или нещо по-силно и да намерите интересна тема. Понякога темите и дискусиите дефинират проблеми, които за радост винаги намират “добро ухо”, а често и решение.


 


15129485_1408263099185702_8365296522908371440_o (1).jpg

Йордан Александров

Криейтив директор | Oсновател

Йордан Александров e креативният директор зад концепцията Балкан Барбър. Концепция, а не просто салон, защото това място отразява визията на Йордан не само за това какво трябва да представлява качествената подстрижка и услуга, но и за изкуството да живееш, да се радваш и да споделяш.

За балканския бръснар

  

отговорност

В Балкан Барбър смятаме, че е възможно да допринесем за по-светло бъдеще, вършейки работата си по правилния начин. Кой е “правилният начин” за нас? Да откриваме продукти, които са произведени по устойчив и етичен начин и да изграждаме стабилна връзка и доверие между производителите и нас.

Ние никога не правим компромис със здравето на нашите клиенти ( и с нас самите ) като по тази причина не използваме продукти, съдържащи токсични съставки. Също така се стремим да намаляваме личния си отпадък, като внимателно обмисляме какво вкарваме в салона. Ние смятаме, че най-важното е да предадем знанието си относно това на Вас – нашите клиенти, а Вие да го привнесете във вашето ежедневие