Мъжки услуги


Постарах се да съчетая най-доброто от бръснарските школи и да ви представя едно цялостно изживяване. Клубна атмосфера, задължителните топли кърпи (+”настроение”), отпускащи масажи на скалпа и спокойствието от времето отделено за класически бръснач и добър разговор.

В разработка: балканската бръснарска школа. След дълго време обучение при западни и източни бръснари, реших че е крайно време да оценим и уважим балканската брада и кожа – всяка кожа и брада имат собствени характеристики и потребности. Те са толкова индивидуални, колкото и характера на притежателя си.

А като балканец, който е пътувал доста, това, което знам със сигурност е, че тук си имаме характер, душа и стил. Работя, за да го презентирам на света в цялото му очарование, което провокира.

И за протокола не, (не говоря само за Бай Ганьо) не сме само Бай Ганьо …вярвам, ще се съгласите с мен – има много повече в нас.


 

Screen Shot 2019-10-11 at 2.41.45 PM.png

1-ви етаж 


Men’s Club: Редовната подстрижка

Добра напитка, голям избор от грамофонни плочи и наваксване с интересните теми и новини. Обичайното подстригване или нещо ново поднесено с класически ножици и бръснач.

Криейтив директор – Йордан Александров — 50.00 лв
Водещ фризьор – Теодор Мархолев — 40.00 лв


Men’s Club: Модерният ценител

Сядате на стола с избраното от Вас питие и в следващите час и половина ние ще се погрижим за всичко – настроение, коса, кожа, брада и видът готов за срещи.

Криейтив директор, Йордан Александров — 70.00 лв
Водещ фризьор – Теодор Мархолев — 60.00 лв


Men’s Club: Balkan Barber House special

Моят избор за това, какви грижи и време трябва да отделя един мъж за себе си, за да се чувства и изглежда добре. Самият аз съм работохолик и си съставих тази задължителна програма с цел да запазя равновесие. Освен самите процедури, които включват подстригване, оформяне на брада, терапия за лице и скалп другото ценно нещо е времето отделено за себе си – това разтоварва. Когато сте в салона удоволствието е взаимно – Вие може да се насладите и на качественото питие, и на приятната компания и пълната професионална грижа коса, скалп, кожа и брада, а аз от своя страна на по-пълноценното време прекарано с Вас. Без излишно бързане.

Криейтив директор, Йордан Александров — 90.00 лв


Брада

Задължителните топли кърпи на Balkan Barber, бавно и успокояващо щракане на класически ножици и класически бръснач плюс подхранване и стилизиране. Ако сте нов в изкуството на поддържане и отглеждане на брада на Ваше разположение сме за съвет, козметика и аксесоари за домашна грижа. Брадата е цяло хоби и изкуство.

Криейтив директор, Йордан Александров — 50.00 лв

Водещ фризьор – Теодор Мархолев — 40.00 лв


Бръснене | Йордан Александров

Всеки мъж трябва да пробва поне веднъж в живота си класическо бръснене. То включва : конслутация с питие, избор между най-старите и нови продукти за бръснене, кърпите на Балкан Барбър, чисто ново японско острие и, разбира се, внимание. За тези от вас, които имат повече опит, можем да допълним единствено, че ножчетата и бръсначите, които ползваме са висок клас японска хирургическа стомана – другото се подразбира.

50.00 лв

 


DSC03458 copy2.jpg

Топлите кърпи на Balkan Barber

Починете си още 30 мин. в приятна компания. Преоткрийте сетивата си с етеричните масла на Dottera. Кърпите на Балкан Барбър ще тонизират кожата, масажите на глава и лице ще премахнат стреса. Към всяка от услугите предлагани в салона може да заявите и ароматна терапия с кърпите на Balkan Barber по Ваш избор. Салонът предлага богата селекция от висококачествени, сертифицирани етерични масла на марката Dottera, които в комбинация с отпускащата топла кърпа могат да Ви помогнат да промените изхода дори от най-дългия и изтощителен ден.

 

Запазване на час


 

Може да си запазите час по телефона:
+359 (0)877 456 660  или