боядисване & кичури


Цветът допълва, балансира или напълно променя вашата визия и то дългосрочно, затова ние никога не подхождаме лекомислено към тази процедура преди да имаме пълно разбиране и съгласие относно желания от вас цвят и краен резултат/ефект. Часове за боядисване се записват само след премината кратка консултация.


 

DSC_4027-2.jpg

етаж 0


Предварителна консултация за цвят

продължителност: 20 мин.

Криейтив директор, Йордан Александров — 30.00 лв
Водещ фризьор Теодор Мархолев — 30.00 лв


Боядисване на корени

*Моля, обадете се за да си запазите час за предварителната консултация за цвят. След консултацията ще можем да Ви дадем точната цена и времетраене на услугата.

продължителност: 1 ч 20 мин.

Криейтив директор, Йордан Александров — 95.00 лв
Водещ фризьор Теодор Мархолев — 75.00 лв


Нов цвят*

Цялостна промяна на цвета.
* Моля, запишете си час за предварителна консултация за цвят от списъка с услуги, когато ще можем да определим точната цена и времетраене на услугата. Посочените цени са стартови.

продължителност: 3 ч

Криейтив директор, Йордан Александров — 130.00 лв
Водещ фризьор Теодор Мархолев — 105.00 лв


Боядисване на кичури*

* Моля, запишете си час за предварителна консултация за цвят, когато ще можем да определим точната цена и времетраене на услугата. Посочените цени са стартови.
** при всички видове кичури ако желаете цялата процедура да бъде извършена от креативният директор към цената за боядисване се добавя и цената за консултация за цвета (25.00 лв).

Боядисване на кичури (частично)*: 2 ч 15 мин. | 60 BGN

Боядисване на кичури (1/2)* : 2 ч 20 мин. | 80 BGN

Боядисване на кичури (цяла глава)*: 3 ч 15 мин. | 120 BGN


 


DoC6zGFXgAAatGP2.jpg

We love a R(ə)-fill.

Ние обичаме Презареждането! В Балкан Барбър, като бизнес, сме се ангажирали с намаляването на вредното въздействие върху околната среда и допринасяме за едно по-устойчиво бъдеще.

Чрез нашата програма R(ə)-fill даваме възможност на клиентите си да донесат обратно в салона своите празни опаковки от шампоан, балсам или маска на марките Kevin Murphy или Davines. Ние ще ги напълним за Вас със същия продукт, като в замяна Вие ще получите от 25 до 30 % отстъпка от продажната цена.

Очаквайте скоро!

 

Запази час


 Можете да си запишете час по телефона:
+359 (0)877 456 660  или