Balkan Barber … развиваща се история

… Бих искал да мисля за Балканския бръснар като жив и дишащ организъм, който расте и се развива заедно със своите членове. На масата във всекидневната можете да намерите всичко от домашно приготвени сладкиши, белгийски шоколад, моркови и японско уиски до кисели краставички и ракия, „подхранена“ със силата на етеричните масла, с които най-вероятно сте се сблъсквали като мой клиент. Обичам го такъв, какъвто е и го мразя за това, че е толкова малък, за да приюти всичките ми нови страсти и открития.

… История, която ни кара да се усмихваме и спомняме

Нашият малък/кокетен ускорител на ентусиазъм, вдъхновение, идеи, концепции и стил събра под своя покрив от 12 квадратни метра уникална колекция от хора, предмети, винилови плочи и прекрасни спомени. Разнообразен и контрастен като мен, салонът на бръснарите Балкан прерасна във втория ми дом. Тук винаги сте добре дошли за чаша кафе, чай или нещо по-силно и ще намерите „охотно ухо“. Такъв си го представях когато отвори, макар че както някои от вас помнят все още дори и мебелите ги нямаше. Такъв и стана – пълен с живот. Създадох атмосферата, която толкова ми липсваше на другите места и която ме срещна с вас.

… История с бъдеще

Обикновено любимият ми вид истории – истории за мечтатели. Следващата ми кауза е да взема всичко добро, което моите приятели и клиенти сте донесли в салона, и да го споделя с останалия свят. Идеята за Balkan Barber общност се зароди още в дните, когато за първи път отворих салона, но не беше до сега…. готов да ви го представя. В тази общност ще можете да намерите интересни и различни хора, обединени от общи ценности и цели – да направим средата, която ни заобикаля по-добра, да можем да живеем тук и сега, да имаме цел и смисъл в живота, да бъдем истински професионалисти или просто да бъдем истински хора… и не на последно място ги срещнах всички в салона. Както се казва, споделянето е грижа и аз се интересувам от всичко хубаво, което ме заобикаля, така че се наслаждавайте и се чувствайте свободни да изследвате тази невероятна колекция (сглобка) от истории, единствени по рода си продукти, идеи и вдъхновения.

… следва продължение

P.S. За да изпълня една моя дългогодишна мечта – стартирахме нашата естествена козметична линия