Мястото на ул. Преспа 7

Място за приятели, срещи, нови идеи, подстригване или просто чаша specialty кафе. Живо и запомнящо се като собственика си Йордан Александров то уставя по-скоро усещане за дом отколкото за фризьорски салон.

 

2-ри етаж

или етажът на дамите. Направихме го така, че да създава усещане за уюта на денвната, където можеш да се отпуснеш с чаша чай или кафе и да се насладиш на спокойно време за себе си – да почетеш книга, да разглеждаш някое приятно списание или просто да се наслаждаваш на нашата богата колекция от грамофонни плочи.

 

Стълбата

тя е гръбнакът на мястото и нашият ежедневен фитнес уред през работно време … личният ни рекорд е 396 качвания и слизания за един ден. Така че, ако сте си запазили късен час не ни съдете толкова строго :).

 

Приземен етаж

Бръснарските столове имат много дълга история и опит в приютяването на джентълмени и младежи датираща от 1974. Това е столът, на който като дете Йордан се подстригва за първи път.

 
 

Минус едно

Любовта ни към столовете с история се простира и до масажния стол в подземния етаж. Този път си избрахме стар зъболекарски стол, който реновирахме и към който добавихме нашият креативен подход под формата на система за подгряване.