>
Re-fill, Re-cycle, Re-use is ON
— Balkan Barber refill програма.

Може да донесете собствена бутилка или да си вземете от нашите Зелени Шишета за многократна употреба и ние ще ги напълним с любимият ви шампоан. За сега марките, които предлагаме се свеждат до Davines, Cincinion и Kevin Murphy, но се надяваме много скоро да донавим и нови “заглавия“.

… Davines – италианска марка козметика, която е посветена на натуралните продукти, билкови екстракти и смеси.
… Cincinion – българска марка специализирана във формулирането на продукти с хайвер от охлюви. Не се безпокойте, в процеса не е наранен нито един охлюв. Всички са щастливи и добре нахранени.
… Kevin Murphy – австралийска козметика за коса, която се опитва да спаси океаните. Техните продукти са микс от естествени съставки и висококачествени силикони, без които трудно може да постигнете този толкова желан от някои “полиран“ вид.

* и една малко лирично отклонение за да почетем нашите Зелени Шишета и Борислава Караджова, която им даде лице и вдъхна живот. Всичко е въображение и добри/ позитивни нагласи дори в малката скучна софийска баня без прозорци 🙂

 


 

Не може да намерите това, което търсите ?


Balkan Barber { Re-fill } – Davines

from €12.50

Презаредете от любимите си шампоани SOLU и NOUNOU на Davines в нашето Зелено шише.
*Цената на шишето се заплаща еднокрано и е 2.5EUR. Ако вече имате такова моля, посочете в полето Green Bottle и ни го върнете или донесете за рефил.