Роля Асистент

За нас:

Balkan Barber съществува от 2016г, за да сбъдне мечтите на създателя си Йордан Александров и неговия екип от семейство и приятели. Тяхната мисия е да създадат пространство, където хората да преоткрият себе си, да презаредят с енергия и емоции и да се почувстват част от една общност на хармония и красота.

Салонът предлага както фризьорски услуги, така и масажи, продукти за коса и брада, и етерични масла. Портфолиото от услуги и продукти на Balkan Barber се разраства постоянно и търси нов член на екипа, който да расте с тях.

Нашите ценности:

Бъди промяната, която искаш – ние работим, за да създадем нов вид изживяване в България и това значи да се учим и да растем ежедневно. За клиентите ни това значи, че им помагаме да направят крачката към своето ново “Аз”, както и да учат повече за грижата за себе си.

Хармонията дава сила – стремим се постоянно към хармония – с природата, със себе си, в отношенията по между си, както и в отношенията с клиенти и партньори. Това значи да постигаме разбирателство чрез опознаване нa другите и намиране на общ език. Значи също, че използваме само продукти, които са в хармония с природата.

Качеството е да дадеш всичко от себе си, дори когато никой не те гледа – В Balkan Barber се стремим да постигнем качество, което се запомня. Качество, което клиентът може да не се е сетил да поиска.

За ролята:

На теб ще разчитаме на първо място за атмосферата в салона – от посрещането на клиента, през кафето, което им сервираме, музиката, която пускаме, температурата, ароматите и разбира се чистотата.

Ще работиш близо до фризьорите и ще имаш шанс да усвоиш следните умения:

  • Организационни – записване на часове и управление на график и суперсилата да контролираш хаоса.
  • Фризьорски – от измиване на коса, през боядисване и сешоар та чак до подстригване. Приветстваме мотивацията за учене на нови умения.

Ти си:

Някой, който оценява смисъла на доброто обслужване и иска да участва в предоставянето на една изключителна услуга. Обичаш да учиш нови неща и да работиш в екип от сходни ентусиасти. Би било страхотен плюс, ако вече си открил/а своя интерес към чудесата на косата и постигането на външна и вътрешна красота.

Какво предлагаме:

  • Гъвкаво работно време около 40 часа седмично.
  • Среда, в която да развиваш себе си и професионалните си умения.
  • Обучения на всякакви умения – комуникация и емоционална интелигентност, етерични масла, масажи, грижа за косата, подстригване, и още, и още…
  • Да станеш част от порастването на един семеен бизнес.

Кандидатствай на: