You are currently viewing Стефан – изкуството на ЮМЕЙХО®
exc-61a0c68abadcac6c9446328c

Стефан – изкуството на ЮМЕЙХО®

Website: http://www.yumeihobulgaria.com/
Юмейхо център Виктория: https://bozhilov.bg/
Адрес: Патриарх Евтимии 16А
Телефон: +359 888 372 538

Стефан Божилов - от поправяне на механизми до поправяне на човешкото тяло

Стефан – един човек постигнал вътрешният си мир, умеещ да се наслаждава на красивото и живота, да обича себе си и околните. Човек богат на много истории и опит. Днес ще разкажем две. Едната за човека, който винаги търси и се стреми – “Напред и нагоре” и другата за настоящето където Стефан намира баланса. 

Стефан отраства в семейство на лекари, но като всеки младеж той се “разбунтува” срещу родителското тяло и решава да стане инженер … инженер не става, но става техник и то много добър. Заедно с екип от 5 човека успяват да разработят иновативна технология за ранно откриване и предотвратяване на аварии при релсовите транспортни средства и бандажирани инструменти. Всичко е прекрасно до момента,в който искаш да почувстваш удовлетворение от положения труд и от това, че си променил нещо за добро. Тогава за Стефан идва разочарованието, оказва се, че целят им труд и до ден днешен стой в складовете на депата и никой не желае да го ползва, защото предотвратявайки авария това би намалило заплатите на матричарите … Една история за несбъднато светло бъдеще, която за съжаление у нас се повтаря прекалено често, но за нашият герой тя не свършва в спирала надолу и саморазрушение, а се превръща в повод за личностно развитие.  

Стефан поглежда на изток – посоката от където изгрява слънцето, и се сблъсква с юмейхото*. Говорим за любов от пръв поглед. Като човек с техническо мислене и дете на потомствени лекари ЮМЕЙХО® се превръща в естествено сечение и център на самият него. Следват дълги години самоинициатива, обучения извън България и много практика. В момента Стефан е единственият акредитиран преподавател 6-ти дан, представител на Юмейхо за България и председател на Юмейхо Сдружение България. Освен на местна почва, той е и основателя на ЮМЕЙХО® в Северна Македония. Ако го посетите в Юмейхо Център Виктория в София, той може да ви накара да се просълзите, разсмеете, стоплите, изтръпнете или просто да се почувствате по-добре. Комплексното действие на тази терапия понякога може да провокира неочаквани емоционални реакции, от които сами ще се учудите, но каквато и да е реакцията след това ще си тръгнете по-уравновесен. Лично сме тествали и при Стефан и при Анита и препоръчваме.  

*Юмейхото е комплекс от мануални лечебни методи, някой от които са практикувани в известните Шаолински манастири.Японският лекар д-р Масаюки Сайони систематизира и подобрява над 20 източни традиционни лечебни практики, за да създаде ЮМЕЙХО® терапията, която се използва за рехабилитация на летци и космонавти.