You are currently viewing Кейти – Drifter’s Bakery
exc-620bcd1c447b022b91820e70

Кейти – Drifter’s Bakery

WEBSITE: https://driftersbakeryonline.com/gallery
FACEBOOK: https://www.facebook.com/driftersbakery

Пътуване, колело и много брашно.

Пътуване, колело и много брашно. Млада, позитивна и много отдадена на пекарството и колоезденето – това е Кейт. Родена е в САЩ, прекарва 12 години в Кореа, за да се озове след 10 години в класната стая, в кухнята си в България от където и произлизат кукитата с ММ, банановия хляб и канелените рулца. Автентичните вкусове от детството и, желанието и да споделя хубавите неща и да създава са причината Drifters Bakery да се появи на бял свят. Ако някоой ден си поръчате и на врата ви се появи един усмихнат и открит човек на колело това е Кейт.

Ето и една история, която някои от вас може би си пожелават: Меденият си месец Кейт прекарва пътувайки от Хон Конг до Турция на колело или както тя го описва “най-хубавите 6 месеца в живота ми”.

Научен урок: Life is Change, Growth is Optional . ” този цитат ми помага да си спомням, че назваисимо как се промея живота ти, важното е как ти ще реагираш на промяната”.

Следващ проект: да си отвори малко кафе, където да събере всичко сладко и горчиво. Mясто където хората да се чувстват добре.