You are currently viewing Албена – Ултра Комбинация
exc-620a70d325dea869e740014f

Албена – Ултра Комбинация

UltraMax BOUTIQUE: ул. Хан Крум 20 (търсете готиния графит)
UltraMax BAGS: https://www.facebook.com/Ultramax-Bags-370346020239431
Забавачница FRANKIE THE KID: https://www.facebook.com/frankythekidsf/

Ultra MAX, -BAGS и Frankie the kid

Албена – собственик и основател на първият бутик за селектирани дрехи втора употреба в София, адвокат, дизайнер, производител на кожени чанти и соновател на детски център – направо ULTRA комбинация.

Бутикът и графита изрисуван на стената му вече 20 години краси уличка Хан Крум на малките 5 кюшета. Малко second hand магазини могат да преброят до 20-тия си рожден ден. От скоро там можете да намерите и нейните ръчно направени чанти. Чантите Албена започва почти на шега и от любов към процеса на създаване. И както обикновено се случва, когато правиш нещо с любов и желание чантите се превръщат в нещо повече от хоби. Те радват не само създателката си, но и всички щастливи клиенти.

Формула за успех: Никога не прави компромис със себе си и това, в което вярваш

Мото: “Искам да бъда точна аз, точно тук и сега. Искам да съм жива, за да науча сина си да бъде достоен човек, да направя поне един човек щастлив.“

Последен проект: детски забавачница Frankie the kid за полудневна и целодневна грижа за деца от 3 до 6 години. Както всичко, с което се захваща и центъра трябва да е ultra – всичко е изградено от естествени материали, кухнята е био и органик, а с децата се труди монтесори преподавател, с който в момента садят градинка с репички и лук. Там всичко е игра и всички игри са създадени за учене, опознаване и разбиране на света.