You are currently viewing Георги
exc-597a3804440243827c498c04

Георги

Какви неща само е преживял този човек…

 

Разказа ми, че е минал през доста тежки моменти. После се е съвзел. Тогава идва и промяната при него. Отдава се на духовността, започва да чете. Работата му с деца много го зарежда. Защото Георги е детски зъболекар.

Позитивен човек. Много мир има в него, защото е намерил себе си. Виждането с него е като да се видиш с човек, който има ужасно много опит в живота. Познаваме се от Бела Речка, където една вечер си говорихме надълго и нашироко. По-скоро беше като синхронизиране на това какво виждам и какво търся аз.

Докато го подстригвах, той през цялото време медитираше, издаваше едно постоянно „м-м-м“. Но той често медитира, ходи на йога. И от едната крайност е минал в другата. Преди е бил голям критик – във всяко отношение. Сега не е. Сега не критикува, а дава на хората. Спокоен е. Все едно пред себе си имаш монах.

Искаше да запазим брадата.


МЯСТО: Бела Речка

УЧАСТВАТ: Йордан, Георги


Георги изглеждаше прекалено неглиже, което за зъболекар не е добре. Искаше да запазим брадата. Реших да направя така, че да изглежда чисто, интелигентно и младежко. Свеж, все едно сега става, разцъфнал. Чисто в този случай означава класическа форма на подстригване, на една страна, с малко повече обем, късо отстрани, контурите са взети много добре, но без отстрани да е много късо и супер модерно. Защото когато е прекалено късо, става войнишко, полицейско, грубо дори и носи друга енергия.

Брадата я направих малко по-строга, за да има характер, да изглежда малко по-мъдър, защото така и го усетих него като човек – мъдър. По принцип дългата брада придава на хората тежест, с нея те изглеждат по-интелигентни. Като да сложиш хубави очила. Брадата придава и вид на мъж с опит. Това търсих при Георги.

 

Видео & Монтаж: Райна Тенева
Музика: Garciellita / Smaug
Продуцирано от Йордан Александров